tandetny placek szpinakowy

tandetny placek szpinakowy
Przepis na tandetny placek szpinakowy można przygotować w około 35 minut . Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 306 kalorii , 17 g białka i 23 g tłuszczu każda. Za 1,81 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka śmietanki, szpinaku, parmezanu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 74% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Cheesy Chicken Spinach Bake , Easy Cheesy Spinach Bake i Cheesy Chicken & Spinach Bake .

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 325°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż krawędzie będą lekko rumiane i zarumienione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn