Tandetne słomki clarta
Tandetne słomki clarta wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 101 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ostry ser cheddar, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Serowe Słomki Z Bekonu, Serowe Słomki Z Bekonu, oraz Słomki Serowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). lekko nasmaruj dwie blachy do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj mąkę i sól. Wcieraj masło rękami, aż masa będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Dodaj ser, żółtka, przyprawę Cajun i musztardę i mieszaj, aż się połączą. Ugniataj przez kilka obrotów, aby upewnić się, że ser jest równomiernie rozłożony.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości około 1/4 cala i około 7x10 cali.
Pokrój w cienkie słomki za pomocą noża szefa kuchni lub noża do pizzy.
Połóż słomki na przygotowanych blachach do pieczenia i wyprostuj je najlepiej, jak potrafisz.
Piecz przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko się upiecze. Ostudzić na stojakach z drutu.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.