Need a gluten free side dish? Serowa Polenta może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 13 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Tandetna Polenta, Kremowa Serowa Polenta, oraz Tandetna Miękka Polenta.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym, ciężkim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj sól. Stopniowo ubijamy mąkę kukurydzianą. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając często, aż mieszanina zgęstnieje i mąka kukurydziana jest miękka, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać ser, mleko, masło i pietruszkę. Mieszać, aż masło i ser się stopią. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.