Tamale Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mieszanka do pieczenia ciastek, mielony kminek, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Slow Cooker Chicken Tamale Pie, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
1
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane; odcedzić. Wymieszać kukurydzę, pomidory, oliwki, 2 łyżki mieszanki do pieczenia, chili w proszku, kminek i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować mieszając często, jedną minutę. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.