Tall Caramel-Banana ' N Pecan Pie
Przepis Tall Caramel-Banana ' N Pecan Pie może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 527 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 2 fanów. Jeśli masz wanilię, kawałki orzechów pekan, karmelowe lody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chleb bananowy z lodami karmelowymi i orzechami pekan kruchy, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim.
Instrukcje
Beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać 2 szklanki ubitej polewy trzepaczką; odstawić.
Rozprowadzić 1/4 szklanki karmelu polewa na dnie skorupy; top z warstwami 1/4 szklanki pekan, banany i mieszankę twarogu. Przykryć pozostałą bitą polewą i orzechami pekan.
Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Skropić pozostałą polewą karmelową tuż przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.