Talerz rybaka pieczonego

Talerz rybaka pieczonego
Broiled Fisherman ' s Platter może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 22g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, wino, kliny cytrynowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek rybaka, Placek rybaka, oraz Placek rybaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Homara podzielić wzdłuż i wyodrębnić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
HomarHomar
MięsoMięso
3
Połóż mięso homara na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
4
Usuń kości szpilki z flądry żółtej i Wytnij " v " na górze ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlądraFlądra
RybyRyby
5
Umieść wszystkie owoce morza w 9-calowym talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
6
Dodaj masło, białe wino i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
PaprykaPapryka
MasłoMasło
7
Piec przez 12 minut. Ułóż na talerzu i podawaj z klinem cytrynowym i sosem tatarskim, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn