Taleggio i gruszka Panini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Taleggio i Panini z gruszką. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 608 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, brzoskwinie, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Speck, Taleggio I Figowy Dżem Panini, Ciepłe Panini z Taleggio, grillowanym Radicchio i plamką, oraz Obfite Panini z szynką i gruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić Bochenek ciabatta na 4 równe kawałki. Połowę każdego kawałka poziomo, aby 4 kanapki.
Posmaruj chleb z obu stron oliwą z oliwek i umieść dolną połowę kromek chleba w maszynie panini w jednej warstwie.
Ogrzać do złotego koloru, około 3 do 4 minut. Kontynuuj z pozostałymi górnymi kromkami chleba.
Podczas gdy górne kromki chleba są w maszynie Panini, zacznij formować kanapki. Podziel ser między ciepły chleb. Ser przykryć plasterkami owoców.
Posypać solą i pieprzem. Wierzch z garścią rukoli.
Rozgrzaną górną połowę chleba ułożyć nad rukolą i włożyć kanapkę do maszyny panini na 1-2 minuty, aby zakończyć topienie sera.
Kanapki pokroić na pół i od razu podawać.