Tajskie zielone Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $12.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 1059 kalorii, 64G białka, oraz 65 g tłuszczu. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, mleko kokosowe, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Domowa Tajska Zielona Pasta Curry (I Łatwe Tajskie Zielone Curry), Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Tajskie warzywa zielone Curry, jak zrobić Tajskie warzywa zielone Curry.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.