Tajskie miski z makaronem wołowym mogą być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, kapustę, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chicken Thai Noodle Bowls, Slow Cooker Thai Turkey Noodle Bowls, oraz Miseczki Curry Z Krewetkami I Makaronem W Stylu Tajskim.
Instrukcje
1
W piecu holenderskim 5-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Wołowinę posypać pieprzem i solą. Wołowinę gotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć z patelni do miski (pozostawić soki na patelni). Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wołowina
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
Patelnia
3
Zmniejszyć ciepło do średniego.
4
Dodaj cebulę, piernik i chiles. Gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Papryka Chili
Cebula
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, skrobanie się kawałki wołowiny na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wodę, rosół z kurczaka i sos sojowy; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sos Sojowy
Woda
7
Dodaj kapustę i makaron, dobrze mieszając, aby oddzielić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Makarony
8
Dodać wołowinę; gotować bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, aż do ogrzania. Top każdej porcji z 1 liść mięty, 1 łyżeczka kolendry, 1 łyżka cebuli i 1 kawałek limonki.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.