Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu azjatyckich przepisów, więc spróbuj Thai Summer Slaw. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz julienne-cut bell pepper, julienne-cut cukinia, kapusta napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tajskie Lato Napa Slaw, Extra Sticky Thai BBQ żeberka w / Peanut BBQ sos + Sweet Thai Ginger Slaw, oraz Lato Slaw.
Instrukcje
1
Aby przygotować slaw, połączyć pierwsze 11 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Aby przygotować dressing, połącz sok i pozostałe składniki w małej misce; mieszaj trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.