Tajskie Kulki Z Kurczaka

Tajskie Kulki Z Kurczaka
Thai Chicken Balls to bezmleczne przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, zmielone nasiona kolendry, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak Gotowany Na Parze., Tajskie kulki rybne z chili i majonezem limonkowym, oraz Thai Place Phad Thai Chicken Thai Hot.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać kurczaka i bułkę tartą. Doprawić zieloną cebulą, mieloną kolendrą, kolendrą, sosem chili i sokiem z cytryny; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
Bułka TartaBułka Tarta
Sos ChiliSos Chili
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KolendraKolendra
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Używając wilgotnych rąk, uformuj mieszaninę w równomiernie ukształtowane kulki, które są wystarczająco małe, aby jeść palcami, lub wystarczająco duże, aby używać jako hamburgery.
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kulki kurczaka partiami, aż dobrze rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn