Tajskie Kulki Z Kurczaka
Thai Chicken Balls to bezmleczne przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, zmielone nasiona kolendry, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak Gotowany Na Parze., Tajskie kulki rybne z chili i majonezem limonkowym, oraz Thai Place Phad Thai Chicken Thai Hot.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać kurczaka i bułkę tartą. Doprawić zieloną cebulą, mieloną kolendrą, kolendrą, sosem chili i sokiem z cytryny; dobrze wymieszać.
Używając wilgotnych rąk, uformuj mieszaninę w równomiernie ukształtowane kulki, które są wystarczająco małe, aby jeść palcami, lub wystarczająco duże, aby używać jako hamburgery.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kulki kurczaka partiami, aż dobrze rumiane na całym.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!