Tajskie hamburgery z indykiem z chrupiącą jarmuż
Tajskie hamburgery z indykiem z chrupiącą jarmuż może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na $3.25 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz korzeń imbiru, chile, bułki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajskie Burgery Z Indykiem, Tajskie burgery z indykiem, oraz Tajskie Burgery Z Indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby chrupiący jarmuż, włóż jarmuż do dużej miski i wrzuć skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i trochę soli morskiej. Ułóż w jednej warstwie na 1 lub 2 blachach do pieczenia.
Umieścić w nagrzanym piekarniku, w temperaturze 204°, na 15-20 minut, obracając w połowie czasu gotowania, aż chrupiące i chrupiące.
Posypać trochę więcej soli lub trochę sezamu, w razie potrzeby.
W międzyczasie, umieścić indyka w dużej misce z cebulą, imbir, czosnek, trawa cytrynowa, chile, i kolendry.
Dobrze wymieszać, następnie doprawić do smaku i wymieszać z jajkiem.
Użyj rąk, aby uformować mieszankę na 4 duże kulki, a następnie mocno wciśnij je w kształty patty.
Umieścić pod rozgrzanym gorącym brojlerem i gotować przez 5 minut z każdej strony, lub aż złoty i gotowane przez.
Podawać w ciepłych bułeczkach pełnoziarnistych z chrupiącą jarmuż na boku.
Eat Yourself Happy przez Gill Paul, Hamlyn 2013, zdjęcie będzie sterta.