Tajski Ogórek Relish
Tajski smak ogórka może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cebulę, goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ajad (Thai Cucumber Relish), Tajskie placki rybne ze słodkim sosem Chilli i ogórkiem, oraz Przyprawa z ogórka i pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na suchej patelni na średnim ogniu tosty oddzielnie nasiona kolendry, ziarna pieprzu i goździki, aż będą pachnące; odstawić. W misce wymieszać ogórki, cebulę, marchew i chili; odstawić.
W rondlu połączyć Prażone przyprawy, 1/3 szklanki (75 ml) wody, cukru, octu, sosu rybnego i soli; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do duszenia i gotować 10 minut.
Wlać przez sito na mieszaninę ogórków. Wymieszać sok z limonki; odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 2 godziny. Smak zachowa kilka dni w lodówce.
Podawać przyozdobione kolendrą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.