Tajska Zupa Z Makaronem Z Krewetkami

Tajska zupa z makaronem z krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to Azjatyckie danie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka sosu sojowego, krewetki, grzyby, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajska Zupa Z Makaronem Z Krewetkami, Tajska Sałatka Z Makaronem Z Krewetkami, oraz Tajska Sałatka z krewetkami i makaronem.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku do zupy.
Dodaj zieloną cebulę, marchew, sos rybny, sos chili, czosnek, imbir i bazylia do garnka.
Dodaj 2 pakiety przypraw do makaronu ramen (jeśli dodasz wszystkie 4 pakiety, zupa będzie prawdopodobnie zbyt słona). Gotować 5 minut.
Dodaj krewetki, szpinak, grzyby, i makaron ramen. Gotować 5 Więcej minut.
Dodaj sok z limonki i skórkę. Dobrze wymieszać i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.