Przepis tajska zupa pomidorowa jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy ryż, mleko kokosowe, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako zupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Alisa ' s accident Creamy Thai Tomato Soup, zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, oraz tajska zupa z tofu, jak zrobić tajską zupę z tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu podgrzej mleko kokosowe i pastę curry, mieszając od czasu do czasu, aż mleko będzie ciepłe i pasta curry się rozpuści. Wymieszać z zupą pomidorową. Gotuj do gotowania na parze, ale nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Kokosowe
Pasta Curry
Zupa Pomidorowa
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zupa z kadzi do misek; na wierzch każdej z gałką brązowego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Brązowy
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.