Tajska Sałatka z wołowiną i Zielonymi winogronami
Tajska Sałatka z wołowiną i Zielonymi winogronami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sos sojowy, pomidory winogronowe, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tajski sos rybny można śledzić to danie główne z Ciasto truskawkowe z sosem anyżowym jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z pomidorów z fasoli i winogron z Kalamata Vinaigrette, Kebaby wołowe i Winogronowo-pomidorowe, oraz Sałatka Z Zielonych Winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 7 składników w misce, dobrze mieszając i odstaw na bok.
Aby przygotować sałatkę, połącz 3 łyżki brązowego cukru i następne 4 składniki (przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj stek do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 4 do 6 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć stek z worka i wyrzucić marynatę.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; grilluj 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek niech stać 10 minut; pokroić stek po przekątnej ziarna na cienkie plastry.
Sałatę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Dodać opatrunek; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż około 1 1/2 szklanki mieszanki sałaty na każdym z 5 talerzy; top każdej porcji z około 3 uncji stek.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie.
![Gewürztraminer jest trudny do uchwycenia, na winorośli przejdzie z doskonałego do zbyt dojrzałego w ciągu kilku godzin. Jako wino ma niezwykle szeroki zakres cech, które może wykazywać, może być napędzane przyprawami, kwiatowe, słodkie, chłodno suche, przezroczyste, pomarańczowe lub różowe. Kiedy jest dobrze zrobione, jest to rzecz rzadkiego, przelotnego piękna, która przetrwa dziesięciolecia, podobnie jak wspomnienie pięknej kobiety spotkanej raz i znikniętej.]()
Gewürztraminer jest trudny do uchwycenia, na winorośli przejdzie z doskonałego do zbyt dojrzałego w ciągu kilku godzin. Jako wino ma niezwykle szeroki zakres cech, które może wykazywać, może być napędzane przyprawami, kwiatowe, słodkie, chłodno suche, przezroczyste, pomarańczowe lub różowe. Kiedy jest dobrze zrobione, jest to rzecz rzadkiego, przelotnego piękna, która przetrwa dziesięciolecia, podobnie jak wspomnienie pięknej kobiety spotkanej raz i znikniętej.
Gewürztraminer is difficult to capture, on the vine it will go from pitch-perfect to over-ripe in a number of hours. As wine, it has an amazingly wide breadth of characteristics that it can display, it can be spice-driven, floral, sweet, bone-chillingly dry, clear, orange or pink. When it is done well it is a thing of rare, fleeting beauty that will last decades, much like the memory of a beautiful woman met once and disappeared.