Tajska Sałatka Z Czarnego Ryżu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj tajskiej sałatki z czarnego ryżu. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, nerkowce, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 697 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, Ostra Wołowina Z Czarnej Fasoli Z Tajską Bazylią I Ryżem Jaśminowym, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli W Stylu Tajskim.
Instrukcje
Ugotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać czarny ryż, czerwona papryka, żółte mango, zielona cebula, kolendra, mięta i nerkowce w dużej misce.
Wymieszaj sos rybny, sok z limonki i skórkę, cukier palmowy i chili z ptasiego oka w małej misce.
Wrzucić sałatkę w sosie i cieszyć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski w menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.