Tajska fasolka szparagowa Jack ' s

Tajska fasolka szparagowa Jack ' s
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Tajska fasolka szparagowa Jacka może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz trawę cytrynową, czosnek, olej arachidowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tajskie krewetki z ananasem i zieloną fasolką, Golden Thai Curry z zieloną fasolką, oraz Tajskie Czerwone Curry Z Zieloną Fasolką I Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek Puree, bird ' s eye chile, trawa cytrynowa, sos rybny, i mleko kokosowe w blenderze, aż będzie gładka; odstawić. Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai ChiliThai Chili
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Eliksir GEliksir G
Sos RybnySos Rybny
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować przez 2 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
3
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych na patelni na średnim ogniu, i mieszać w zielonej cebuli. Gotować i mieszać 1 do 2 minut, aż zielona cebula zmiękną i zaczął brązowieć. Wymieszać z puree i doprowadzić do duszenia. Gotować przez 2 do 3 protokół, a następnie dodać fasolkę szparagową. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować fasolkę do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn