Tajnym składnikiem belgijskich gofrów jest piwo
Tajnym składnikiem belgijskich gofrów jest piwo, które może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 962 kalorie, 23G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sodę oczyszczoną, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 131 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Belgijski Farsz Do Gofrów Z Kaczką Confit Przepis, Gofry Belgijskie Z Piwem, oraz Belgijski gulasz wołowo-piwny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie suche składniki ubić w dużej misce, aby równomiernie rozprowadzić.
Masło rozpuścić na średniej patelni z sosem.
Dodaj mleko i piwo i kontynuuj podgrzewanie, aż mieszanina będzie ciepła.
Ekstrakt wanilii ubić na jajka. Powoli wlać ciepłą mieszankę piwa do jaj, stale ubijając.
Zrób dobrze w środku suchych składników. Powoli wlać mieszankę piwo-jajko do studni, ubijając na środku studni, stopniowo poszerzając średnicę skoku, aż wszystkie suche składniki zostaną włączone. Nadal mieszać, aż pozostanie tylko kilka grudek.
Wlać do rozgrzanej, lekko natłuszczonej gofrownicy (przepis został opracowany do użycia w belgijskim żelazku, ale powinien działać również w innych rodzajach). Gotować do pożądanej doneness, i podawać natychmiast.