Tajny Składnik (Kawa): Kora Z Ciemnej Czekolady Espresso Bean

Tajny Składnik (Kawa): Kora Z Ciemnej Czekolady Espresso Bean
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 397 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,89 zł za porcję wchodzi w twój budżet, sekretny składnik (Kawa): kora z ciemnej czekolady espresso Bean może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pokryte czekoladą ziarna espresso, czekoladę, instant espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sekretny składnik (Kawa): pieczone przegrzebki z Espresso Beurre Blanc, Kawa Palona Migdał + Tosty Kokos Ciemna Czekolada Kora, oraz Lody kawowe z ciemną czekoladą - sól morska Kora migdałowa.

Instrukcje

1
Rozpuść 10 uncji czekolady w podwójnym kotle nad gotującą się wodą, często mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Ubić w proszku instant espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wlać na obręcz blachy do pieczenia wyłożone pergaminem do postaci szorstki 7-calowy przez 10-calowy prostokąt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Umieść miskę z powrotem na podwójnym kotle i dodaj pozostałe 2 uncje czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Nacisnąć posiekane ziarna espresso delikatnie w prostokąt czekolady na pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
Wlać pozostałe 2 uncje roztopionej czekolady na górze, rozprowadzając równomiernie silikonową szpatułką. Pozostawić w lodówce do stwardnienia na 2 godziny. Włamać się do odłamków rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn