Tajny Składnik Gulasz Wołowy

Tajny Składnik Gulasz Wołowy
Tajny składnik gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 13,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 428g białka, 129g tłuszczu, oraz w sumie 3049 kalorii. Jest idealny do Jesień. Mieszanka anchois, ocet winny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), Mój Sekretny Składnik Coleslaw, oraz Smoothies Secret Ingredient.

Instrukcje

1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem z obu stron. Brąz mięso w partiach w 5-6 quart holenderski piekarnik na dużym ogniu, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Wyjąć na talerz.
3
Obniżyć ogień i dodać wszystkie warzywa. Gotować przez 5-10 minut, aż zmiękną. Wymieszać w pasty pomidorowej i anchois i gotować do stopienia anchois i rozpowszechniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4
Dodać wołowinę z powrotem, z sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Dodaj wino, ocet i pomidory z sokiem (rozbijając je na boku garnka, jak idziesz) i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj Czas na pokrycie (możesz potrzebować nieco więcej niż 3 filiżanki). Umieścić w soli, liść laurowy, tymianek, doprowadzić do wrzenia. Dusić, częściowo przykryte, przez 2-3 godziny, aż mięso będzie miękkie. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Gdy ostygnie, odchudzić dużo tłuszczu z góry. Podgrzać na małym ogniu, pozwalając dusić na wolnym ogniu 30-45 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Wymieszać w połowie natki pietruszki i udekorować resztą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn