Tajny składnik (czarny pieprz): Multigrain Cacio e Pepe z rukolą
Jeśli 96 centów za porcję wchodzi w twój budżet, tajny składnik (czarny pieprz): Multigrain Cacio e Pepe z rukolą może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 97 fanów. Jeśli masz pełne garści rukoli dla niemowląt, grubo Pecorino Romano ser, spaghetti wieloziarniste i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z serem i papryką (cacio e Pepe), Cacio e Pepe, oraz Cacio e Pepe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti ugotować w garnku z osoloną wrzącą wodą, aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody makaronu przed odsączeniem. Zmiel ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub młynku do kawy.
Umieść pusty garnek do makaronu z powrotem na małym ogniu. Gdy jest suchy, dodaj pieprz do ciepłego garnka i tosty przez 15 sekund.
Dodać masło, połowę wody z makaronu i makaron. Wierzch z większością sera i rukoli. Wrzucić do połączenia, i dodać resztę wody makaronu w razie potrzeby, aby utworzyć więcej sosu. Top z pozostałym serem, i służyć jako obiad sam w sobie, lub na boku proste seated plastry stek lub pieczone krewetki jumbo.