Tajemnica Michaela Romano-zupa składnikowa
Sekret Michaela Romano - zupa składnikowa jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól koszerna, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 411 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tajemnica Michaela Romano-zupa składnikowa, Tajny Składnik Zupa Pomidorowa, oraz Tajny Składnik Curry Zupa Kalafiorowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, pory, czosnek, sól, pieprz czarny, i pieprz Aleppo i gotować, mieszając, aż cebula stanie się przezroczysta, 8 do 10 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją na małe kawałki drewnianą łyżką, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu, pozostawiając na patelni około 2 łyżek. Wymieszać z mąką kukurydzianą.
Dodać wywar, mieszając i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać w zieleni i gotować przez 15 minut więcej, lub do miękkości.
Chochle do misek i udekorować tartym Parmigiano.
Przedruk za zgodą family Table: Favorite Staff Meals from Our Restaurants to your Home by Michael Romano and Karen Stabiner, © 2013 Houghton Mifflin Harcourt