Tagliolini Freddi per il Sabato

Tagliolini Freddi per il Sabato
Tagliolini Freddi per il Sabato może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 848 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sól, obfite szczypta płatki chili, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Tagliolini Cytrynowe, Tagliolini z czerwonym kawiorem, oraz Tagliolini Z Homarem I Świeżymi Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 kwarty wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
W misce, połączyć czosnek, anchois, pomidory, pietruszka, płatki chili, i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze wymieszać.
4
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż tylko al dente i odcedzić. Odśwież w łaźni lodowej, aż ostygnie i dobrze spłynie. Wrzucić 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
5
Chłodny makaron wymieszać z sosem pomidorowym o temperaturze pokojowej, wlać do naczynia, posypać pozostałą pietruszką i dodać Parmigiano-Reggiano do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn