Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 224 kalorie, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Jeśli masz masło, szalotki, Smalce, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Szparagi Z Morelami, Szparagi Z Smalcem I Estragonem, oraz Świeże Smalce I Szparagi.
Instrukcje
1
Przygotuj świeży makaron, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Makaron
2
Wysuszone morele moczyć w 1 szklance ciepłej wody 20 minut. Wstrząsnąć smalcem, aby usunąć ziarno, a następnie usunąć z wody, wyciskając płyn z grzybów z powrotem do miski. Płyn rezerwowy. Po osadzeniu się ziarna, ostrożnie wlać płyn grzybowy do małej miski, pozostawiając osad (w razie potrzeby odcedzić płyn przez zwilżony filtr do kawy lub gazę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Kawa
Grzyby Morelowe
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
Usunąć wszelkie twarde łodygi z moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Morelowe
4
Przyciąć i odrzucić twarde końce ze szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
5
Odetnij górne 2 cale końcówek i połowę końcówek wzdłuż.
6
Pokroić Pozostałe szparagi w długie ukośne plastry o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
7
Dusić wino, sok z cytryny, i szalotki w dużej ciężkiej patelni, aż płyn zmniejszy się do około 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Szalotka
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj śmietanę i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
9
Dodaj Smalce, płyn do namaczania grzybów i bulion, a następnie gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Grzyby Morelowe
Bulion
10
Dodać masło na raz i gotować sos na umiarkowanie małym ogniu, stale ubijając, tylko do momentu, aż śmietana i masło jest włączone. (Nie pozwól, aby sos był tak gorący, że masło oddziela się, a sos traci kremową konsystencję.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
11
Wyjąć patelnię z ognia i doprawić sosem solą i pieprzem. Trzymaj ciepło, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Jeśli używasz świeżego taglierini, strząśnij nadmiar mąki. Gotuj świeże taglierini ze szparagami w 6-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, aż makaron będzie al dente, około 1 minuty. (W przypadku suszonego makaronu postępuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu i dodaj szparagi w ostatniej chwili gotowania.) Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania i spuścić makaron i szparagi w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Mąka Uniwersalna
Makarony
Gruby Czerwony Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Garnek
13
Wrzucić makaron i szparagi w dużej misce z ' puchar sos (bez smalców), jedna trzecia nasturtiums, i tyle zarezerwowane wody makaronu, aby utrzymać wilgotne. Pozostałe nasturcje wymieszać w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Szparagi
Grzyby Morelowe
Makarony
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
14
Aby podać, zawiń każdą porcję taglierini wokół widelca do rzeźbienia i przenieś na środek talerza zupy. Surround ze szparagami, morelami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Grzyby Morelowe
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Widelec Do Rzeźbienia
1
Dla prostszej prezentacji, wystarczy wrzucić makaron i mieszankę szparagów z sosem i nasturcjami, dodając trochę wody z makaronu, jeśli to konieczne.