Tagliatelle z rozdrobnionymi burakami, kwaśną śmietaną i pietruszką
Tagliatelle z rozdrobnionych buraków, śmietana, i pietruszka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, śmietanę, tagliatelle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Schłodzone buraki z kwaśną śmietaną, Prażone buraki z kwaśną śmietaną, oraz Rozdrobnione tacos wieprzowe z jabłkami i kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z olejem w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; mieszaj do bladego złota, około 1 minuty.
Dodaj buraki i cayenne; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i sauté tylko do buraków są miękkie, o 12 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Odcedzić makaron i wrócić do garnka. Wymieszać śmietanę i 4 łyżki natki pietruszki, następnie mieszaninę buraków. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron przełożyć do miski.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami pietruszki i podawać.