Tagliatelle z Pesto z kolendry

Tagliatelle z Pesto z kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tagliatelle z Pesto z kolendry. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser feta, sól i mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tagliatelle z Pesto z kolendry, Tagliatelle z Pesto z kolendry, oraz Tagliatelle al pesto e jogurt.

Instrukcje

1
Umieść kolendrę, orzeszki piniowe, sok z cytryny, ser feta, sól i czarny pieprz w misce robota kuchennego i pulsuj kilka razy, aby zmielić składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mięso MieloneMięso Mielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Skropić w 1/2 szklanki oliwy z oliwek z uruchomioną maszyną i przetwarzać, aż pesto będzie lekko teksturowaną pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron tagliatelle i wróć do wrzenia. Gotować makaron odsłonięty, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do kęsa, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Ugotowany makaron umieścić w dużej misce i wymieszać z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na makaronie i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn