Tagliatelle z Pesto z kolendry

Tagliatelle z Pesto z kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tagliatelle z Pesto z kolendry. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser feta, sól i mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tagliatelle z Pesto z kolendry, Tagliatelle z Pesto z kolendry, oraz Tagliatelle al pesto e jogurt.

Instrukcje

1
Umieść kolendrę, orzeszki piniowe, sok z cytryny, ser feta, sól i czarny pieprz w misce robota kuchennego i pulsuj kilka razy, aby zmielić składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Mięso MieloneMięso Mielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić w 1/2 szklanki oliwy z oliwek z uruchomioną maszyną i przetwarzać, aż pesto będzie lekko teksturowaną pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron tagliatelle i wróć do wrzenia. Gotować makaron odsłonięty, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do kęsa, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Ugotowany makaron umieścić w dużej misce i wymieszać z pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na makaronie i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn