Tagliatelle z Pesto z kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tagliatelle z Pesto z kolendry. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser feta, sól i mielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tagliatelle z Pesto z kolendry, Tagliatelle z Pesto z kolendry, oraz Tagliatelle al pesto e jogurt.
Instrukcje
Umieść kolendrę, orzeszki piniowe, sok z cytryny, ser feta, sól i czarny pieprz w misce robota kuchennego i pulsuj kilka razy, aby zmielić składniki.
Skropić w 1/2 szklanki oliwy z oliwek z uruchomioną maszyną i przetwarzać, aż pesto będzie lekko teksturowaną pastą.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron tagliatelle i wróć do wrzenia. Gotować makaron odsłonięty, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do kęsa, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Ugotowany makaron umieścić w dużej misce i wymieszać z pesto.
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na makaronie i podawać na gorąco.