Tagliatelle z kaczką Ragù

Tagliatelle z kaczką Ragù
Tagliatelle z kaczką Ragù to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów w puszkach, cebula, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Tagliatelle z warzywnym ragu, oraz Tagliatelle z cytrynową wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i olej w głębokim 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W międzyczasie kaczkę osuszyć i posypać po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cała KaczkaCała Kaczka
3
Kaczka Sear, skóra bokiem w dół, aż do złotego koloru i trochę tłuszczu wytopi się, około 6 minut. Odwrócić i gotować, aż rumiane, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
4
Przenieść kaczkę na talerz, następnie dodać cebulę do tłuszczu na patelni z czosnkiem, rozmaryn, i 1/8 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i złoty kolor, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cała KaczkaCała Kaczka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj wino i gotuj 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Powrót kaczka, strona skóry do góry, na patelni, a następnie dodać soki z płyty, czas, i pomidory z ich sokiem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przenieść kaczkę na deskę do krojenia, a następnie odtłuścić około trzech czwartych tłuszczu z sosu i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
SOS przecierowy w partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Powrót sos do patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zredukowane do około 2 1/2 filiżanki, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podczas gdy sos zmniejsza, kaczkę drobno posiekać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
10
Pokrojoną kaczkę dodajemy do sosu i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cała KaczkaCała Kaczka
11
Gotować tagliatelle w garnku z makaronem wrzącej osolonej wody (3 łyżki soli na 6 litrów wody), aż al dente, następnie odcedzić makaron i wrzucić z kaczką ragú.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cała KaczkaCała Kaczka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Kaczka ragú; można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć (raz ostudzić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn