Tagliatelle z boczkiem, Burst pomidorkami koktajlowymi i rukolą

Tagliatelle z boczkiem, Burst pomidorkami koktajlowymi i rukolą
Tagliatelle z boczkiem, Burst pomidorkami koktajlowymi i Rukolanem to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 796 kalorii, 19g białka, oraz 51g tłuszczu. Za $1.99 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powie, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem niezłe. Spróbuj Kremowa spiralna brukiew z pękniętymi pomidorkami koktajlowymi, Grecka Patelnia do makaronu z pękniętymi pomidorkami koktajlowymi, oraz Makaron z Burst pomidorkami koktajlowymi, Burratanem i bazylią dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posmaruj dużą szeroką patelnię oliwą z oliwek. Wrzuć boczek, czosnek i czerwoną paprykę; doprowadzić do średniego ognia. Kiedy czosnek zmieni kolor na złoty i będzie bardzo aromatyczny, 2 do 3 minut wyjmij go z patelni i porzuć-spełnił swoje przeznaczenie czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj pomidorki koktajlowe na patelnię i zwiń je, aż się pokryją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 1 szklankę wywaru, dopraw solą, zmniejsz ogień do średniego i gotuj pomidory, aż zaczną pękać, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Zagotuj duży garnek dobrze osolonej wody. Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 2 do 3 minut, aż będzie miękki, ale ząbkowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Odcedź makaron i dodaj go do warzyw wraz z około 1/2 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania; energicznie wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Zdejmij patelnię z ognia, Wrzuć rukolę, skrop dużym tłustym olejem wykończeniowym i posyp Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawaj natychmiast.
8
Połóż mąkę uniwersalną na czystej, suchej powierzchni roboczej. Zrób dziurę (nazywa się to również studnią) w środku stosu mąki o szerokości około 8 cali (większy jest tutaj zdecydowanie lepszy). Wbij wszystkie jajka i żółtko do otworu i dodaj oliwę z oliwek, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
9
Widelcem ubij jajka razem z oliwą, wodą i solą. Używając widelca, zacznij dodawać mąkę do mieszanki jajecznej; uważaj, aby nie złamać boków studni, bo mieszanka jajeczna spłynie po całej desce i będziesz miał duży bałagan! Nie martw się też o grudki. Kiedy do mieszanki jajecznej zostanie dodana wystarczająca ilość mąki, aby nie spłynęła po całym miejscu, gdy boki studni są złamane, zacznij używać rąk, aby naprawdę wszystko dobrze połączyć. Jeśli mieszanina jest ciasna i sucha, zmocz ręce i zacznij ugniatać mokrymi rękami. Kiedy mieszanina naprawdę połączy się w jednorodną mieszankę, możesz zacząć ugniatać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Podczas wyrabiania bardzo ważne jest, aby włożyć do niego ciężar ciała, nałożyć ciasto, aby naprawdę je rozciągnąć i nie rozerwać ciasta. Używając pięt dłoni, rozwałkuj ciasto, aby uzyskać bardzo gładkie, elastyczne ciasto. Po zakończeniu ciasto powinno wyglądać bardzo gładko i być prawie aksamitne. Ugniatanie trwa zwykle od 8 do 10 minut dla doświadczonego ugniatacza i od 10 do 15 dla niedoświadczonego ugniatacza. Umieść w nim ciężar ciała, musisz ugniatać! To tutaj powstaje idealna, ząbkowa konsystencja makaronu. Wejdź tam i baw się dobrze!
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Gdy makaron zostanie zagnieciony do idealnej konsystencji, zawiń go w folię i odstaw na co najmniej 1 godzinę. W przypadku natychmiastowego użycia nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
12
Zroluj i pokrój makaron na pożądany kształt. Jak gładka i elastyczna!
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn