Tagine Z Kurczaka-Butternut
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kurczaka-Butternut Tagine spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz mielony imbir, mielony cynamon, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagine wołowy z dyni, Marokański Dyni I Słodkie Ziemniaki Tagine, oraz Marokańska Dynia maślana, ciecierzyca i komosa ryżowa Tagine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 8 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu. Wmieszać kminek i kolejne 7 składników (przez kurczaka); gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z bulionem, dynią, oliwkami i suszonymi śliwkami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 10 minut lub aż squash jest tender.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.