Tagine wołowy z dyni
Wołowina Tagine z dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 20g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, pieprzu, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marokańska Dynia maślana, ciecierzyca i komosa ryżowa Tagine, Marokański Dyni I Słodkie Ziemniaki Tagine, oraz Gulasz z wołowiny i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce.
Dodać wołowinę; wrzucić dobrze do herbu.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i szalotki; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać bulion i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut.
Dodaj squash; okładka, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż squash jest tender.