Morela i jagnięcina Tagine może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,24 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, śliwkowe migdały, bulion wołowy o niskiej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Tagine morelowo-jagnięcy, Jagnięcina i morela Tagine, oraz Jagnięcina, squash & apricot tagine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować tagine, połącz pierwsze 15 składników w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin. Wyrzucić laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Tajine Pot
2
Umieść 1/2 szklanki kuskusu na każdym z 8 talerzy. Top każdej porcji z 1/2 mieszanki szklanki jagnięciny, 1 1/2 łyżeczki migdałów, i 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki.