Tagine Jagnięcy

Tagine Jagnięcy
Jagnięcina Tagine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 206 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz morele, cebulę, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagine Jagnięcy, Tagine Jagnięcy, oraz Jagnięcina i groch Tagine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Jagnięcinę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
3
Dodaj jagnięcinę na patelnię; smażyć 4 minuty, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę; smażyć przez 4 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, kminek i kolejne 3 składniki (przez czosnek); smażyć przez 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać miód i pastę pomidorową; gotować 30 sekund, często mieszając. Wróćcie jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CzosnekCzosnek
KminekKminek
MiódMiód
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać morele i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę lub aż jagnięcina jest tender, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
BulionBulion
JagnięcinaJagnięcina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn