Tacos śniadaniowe z jajkami, szpinakiem i boczkiem
Przepis śniadanie Tacos z jajkami, szpinakiem i bekonem jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $21.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 897 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, czosnek, płaskie liście szpinaku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo Jajecznica Śniadanie Tacos, Chorizo śniadanie Tacos z ziemniaków i smażone jajka, oraz Bekon Jajko Śniadanie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na średniej patelni non-stick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 protokół.
Przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz łyżką szczelinową, pozostawiając tłuszcz.
Dodaj czosnek do tłuszczu z boczku i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie pachnący i blady złoty, około 1 minuty.
Dodać połowę szpinaku i gotować, aż zwiędną, o 30 sekund.
Dodać pozostały szpinak i gotować, aż zwiędnie i większość płynu odparowała, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza i wytrzyj patelnię.
Roztopić masło w teraz-pusta patelnia na średnim ogniu.
Dodaj jajka i gotuj, stale mieszając, aż nie będzie już wodnisty, ale nadal wilgotny, około 1 minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem i przełożyć na talerz.
Salsę rozłóż na każdej tortilli i równomiernie podziel szpinak. Jajka podzielić na szpinak i na wierzch polać pokruszonym boczkiem.
Podawać od razu z pokruszonym serem queso cotija lub feta, klinami limonki, pokrojonymi szalotkami i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!