Beef & Bean Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 274 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, pomidory w puszkach, mexicorn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ww Zdrowe Tacos Z Wołowiną I Fasolą, Tacos z piekarnikiem z wołowiną i fasolą, oraz Baked Beef And Black Bean Tacos podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszaj fasolę, pomidory, Meksyk, zupę, wodę i chili w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Mexicorn
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Łyżka mieszanki wołowiny do muszli taco; podawać z dodatkami do wyboru.