Tacos z sumami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 564 kalorie, 19g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blackened Catfish Tacos, Smażone Tacos z Suma z salsą Mango, oraz Gone Fishin': Sumowe Tacos Z Chipotle Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na coleslaw: w średniej misce, połączyć mix coleslaw, czerwona cebula, rzodkiewki, i kolendry. W małej misce wymieszać sok z limonki, miód, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Sok Z Limonki
Cebula Czerwona
Kolendra
Rzodkiewka
Pieprz
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać do mieszanki coleslaw, podrzucając delikatnie do herbu.
3
Do remoulade: w małej misce, połączyć śmietanę, czosnek, zielona cebula, musztarda, sok z cytryny, i koperek. Przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Sok Z Cytryny
Kwaśna śmietana
Remoulade
Musztarda
Czosnek
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dla sumy: w dużym holenderskim piekarniku wlać olej na głębokość 2 cali i podgrzać do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Sum pokroić w paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
6
Połączyć i ubić razem mączkę kukurydzianą i przyprawę Cajun. Płaszcz paski Suma w mieszaninie mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Mąka Kukurydziana
Sum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Sum smażyć partiami, jeśli to konieczne, aż będzie złoty kolor, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
8
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
9
Umieść od 2 do 3 pasków sumów na środku każdej smażonej skorupy Taco. Top każdy równomiernie z mieszanki coleslaw. Dollop z remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Remoulade
Sum
10
Podawać z plasterkami awokado i limonką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Wapienny
Awokado
11
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
12
Umieść tortillę w oleju, składając ją w kształt taco za pomocą żaroodpornych szczypiec. (Będziesz musiał trzymać swój kształt szczypcami, podczas gdy smażysz.) Smażyć na złoty kolor, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.