Tacos Z Rybami
Tacos z ryb to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 146 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz meksykańskie oregano, zieloną cebulę, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz KK ' s Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieść rybę w średniej wielkości naczyniu.
Ubij razem olej, sok z limonki, ancho, jalapeno i kolendrę i zalej rybą.
Niech marynować przez 15 do 20 minut.
Rybę wyjąć z marynaty na gorący grill, miąższ w dół. Grilluj rybę przez 4 minuty z pierwszej strony, a następnie odwróć na 30 sekund i usuń.
Pozostaw na 5 minut, a następnie płatkuj rybę widelcem.
Umieść tortille na grillu i grilluj przez 20 sekund. Podziel rybę między tortille i udekoruj dowolnymi lub wszystkimi dodatkami.
Rozgrzej grill lub użyj bocznych palników grilla.
Rozgrzać olej w średnim rondlu, dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Dodaj pomidory, serrano i jalapeno i gotować, aż pomidory będą miękkie, o 15 do 20 protokół. Przecedzić mieszaninę za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut.
Dodaj ostry sos, oregano, kolendra i sok z limonki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Anne Amie Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.