Tacos Z Pałeczkami Rybnymi

Tacos Z Pałeczkami Rybnymi
Przepis Fish Stick Tacos może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 18 minut. Jedna porcja zawiera 2637 kalorii, 83g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka chili w proszku, sok z limonki, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tacos Z Pałeczkami Rybnymi, Kanapki Z Patyczkiem Rybnym, oraz Kolacja W Patyku Rybnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 246°. wyłóż blachę do pieczenia folią. Ułóż paluszki rybne na blasze do pieczenia i posyp proszkiem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec do chrupiące, 11 do 13 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Podczas pieczenia paluszków rybnych połącz mieszankę coleslaw, majonez, sok z limonki i chipotle w średniej misce. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na wierzchu każdej tortilli ułożyć trochę sałatki, na wierzchu 2 paluszki rybne i łyżkę salsy, złożyć i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn