Tacos Z Krewetkami
Tacos z krewetkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 18 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz roma pomidory, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Garlicky Shrimp-Cilantro Tacos (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo), Tacos de Camarones al Mojo de Ajo (Sautéed Shrimp Tacos), oraz Tacos Z Krewetkami.
Instrukcje
Pokroić jalapenos, pomidory i cebulę w bardzo małą kostkę. (Zostaw nasiona w jalapenos na gorętsze pico). Dostosuj ilość jalapenos do preferowanej temperatury. Następnie posiekaj masę kolendry. Wystarczy usunąć i wyrzucić długie bezlistne łodygi przed posiekaniem. Nie ma potrzeby całkowitego usuwania liści z łodyg.
Umieść wszystkie te składniki razem w misce i dobrze wymieszaj.Wyciśnij sok z połowy jednej limonki do miski.
Dodać sól do smaku i ponownie wymieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.