Tacos z grzybami i karmelizowaną cebulą
Pieczarki i karmelizowane Tacos cebulowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 185 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser queso fresco, tortille kukurydziane, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Jajko, karmelizowana cebula i Avocado śniadanie Tacos, Tacos Z Cebulą Karmelizowaną I Chardą Szwajcarską, oraz Karmelizowane Ciasteczka Z Grzybami I Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle około 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż się zrumieni.
Dodać grzyby i mieszankę przypraw taco. Gotować od 3 do 5 minut dłużej, od czasu do czasu mieszając, aż cebula i grzyby będą miękkie.
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Owiń tortille w mikrofalowy ręcznik papierowy. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej około 20 sekund lub do ciepłego. Dla każdego taco, Stos 2 tortille; mieszanka Grzybowo-cebulowa łyżka równomiernie na tortille.
Posypać kolendrą i serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.