Tacos z grilla z czarną fasolą i kukurydzą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tacos z grilla z czarną fasolą i kukurydzą. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kubańskie przyprawy, meksykański ser, kukurydzę z kernel i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Tacos z kurczaka z czarną fasolą i sałatką kukurydzianą, Tacos z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Quinoa, Black Bean And Corn Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniej miski dodać: fasolę, kukurydzę i przyprawy.
Wymieszać, aby połączyć. Odstawić.
Rozgrzej patelnię do grillowania lekko rozpyloną nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gdy jest gorąco, umieść tortillę na patelni i gotuj przez około 1 minutę z każdej strony, aż pojawią się ślady grillowania. Kontynuuj, aż wszystkie tortille zostaną grillowane.
Równomiernie rozprowadzić mieszankę fasoli / kukurydzy między tortillami. Top z plasterkami awokado i serem.