Tacos z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą

Tacos z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą
Tacos z czarną fasolą z salsą kukurydzianą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, płatki owsiane, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Miękkie Tacos z kurczaka z czarną fasolą i salsą kukurydzianą, Karmelizowane Tacos z kukurydzy i czarnej fasoli z pieczoną cukinią Salsan i pieczonym Poblano Crema, oraz Salsa Roja Black Bean Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Pokryj arkusz pieczenia sprayem do gotowania. Ina Robot kuchenny, posiekaj czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj fasolę, owies, mąkę kukurydzianą, chilipowder, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu; proces, zatrzymanie lub dwa razy, aby zeskrobać wady, aż mieszanina zostanie połączona, 1 minuta. Crumble bean mixturewith ręce, posypać na przygotowanespray, i płaszcz z cookingspray.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
FasolaFasola
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
3
Piec do firmy i chrupiące dno, 10 do 15 protokół.Użyj łyżki, aby rozbić kawałki, płaszcz z sprayem do gotowania, ibake aż chrupiące całego, 10 do15 minut. Tortille ułożyć i owinąć w folię; ogrzać w piecu5 minut. W misce, combinecorn, papryka, chile, scallionsand pozostałe 1/4 łyżeczki soli I1 / 4 łyżeczki czarnego pieprzu; posypać sokiem z limonki. Podziel beancrumble wśród tortillas; topwith Salsa kukurydzy i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Self

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Wina Tudor Balo Vineyard Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn