Tacos z białą fasolą i szpinakiem
Tacos z białą fasolą i szpinakiem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz ząbki czosnku, pomidor, papryka jalapeño i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatki z białej fasoli i szpinaku, Biała fasola i szpinak Pizza, oraz Zupa ze szpinakiem i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj pokrojoną cebulę, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 30 sekund. Wymieszać fasolę i 1/4 łyżeczki soli; gotować 1 minutę.
Dodaj szpinak na patelnię; gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie i fasola są dokładnie ogrzane.
Połącz pomidor, posiekaną cebulę, kolendrę, sok z limonki, 1/8 łyżeczki soli i jalapeo w małej misce. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ułóż 1/3 szklanki mieszanki fasoli w środku każdej tortilli. Top każde taco z 3 łyżki mieszanki pomidorów i około 1 łyżka sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.