Tacos Z Żubrem
Przepis Bison Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 615 kalorii, 34g białka, oraz 35 g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wasabi, liście kolendry, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Piwo duszone Tacos z żubrem z pieczonym dyni, Ciasto Z Żubrem, oraz Burgery Z Bizonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na slaw: w misce, wymieszać ocet i wasabi, a następnie dodać kapustę i cebulę. Pozostaw tę mieszaninę do marynowania lub moczenia przez 30 minut lub do 1 godziny. To marynowanie zmiękczy kapustę i cebulę bez gotowania, zachowując w ten sposób składniki odżywcze warzyw. Po marynowaniu będziemy trzymać sałatkę do czasu zbudowania tacos.
Do dressingu: pokrój awokado na pół, usuń nasiona i zgarnij "mięso" awokado do małej miski do mieszania. Następnie łyżką rozgnieść awokado na gładką masę.
Dodaj sambal, pomidor, kolendra i sól do smaku.
Dobrze wymieszać, następnie przykryć i przytrzymać do podania.
Kapustę odcedzić z marynaty i dodać 1 łyżkę łyżki do każdej tortilli. Następnie dodaj żubra i zakończ 1 łyżką sosu pomidorowego z awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.