Tacos Warzywne Z Bliskiego Wschodu
Bliskowschodnie Tacos warzywne to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka soli, muszle taco, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tacos Warzywne Z Bliskiego Wschodu, Latkes; smażone naleśniki warzywne z Europy i Bliskiego Wschodu, oraz Sałatka Z Bliskiego Wschodu-Smażony Bakłażan I Ciecierzyca.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Bakłażan, paprykę i cebulę gotować w oleju 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać pomidory i sól; zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć i gotować około 5 minut lub aż bakłażan będzie miękki.
Rozprowadzić skąpe 2 łyżki Hummusu wewnątrz każdej skorupy taco. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki warzyw na hummus w każdej skorupce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.