Tacos w skorupkach makaronu może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 744 kalorie, 37g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, ser monterey jack, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tacos w skorupkach makaronu, Arbuzowe Tacos wieprzowe w skorupkach sałaty, oraz Makaron.....skorupki makaronu z nadzieniem krabowym.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, brązowa wołowina na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać serek śmietankowy, sól i chili w proszku; wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Serek śmietankowy
Sól
3
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wrzucić ugotowane skorupki na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Muszle Makaronu
Masło
Makarony
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wypełnij muszle mieszaniną wołowiny i ułóż w naczyniu do pieczenia 9x13 cali; wlać sos taco na muszle. Przykryć folią i piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Taco
Muszle Makaronu
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
7
Wyjąć naczynie z piekarnika i top z serem Cheddar, serem Monterey Jack i chipsy tortilla; powrót danie do piekarnika gotować przez 15 minut więcej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.