Tacos w skorupkach makaronu
Tacos w skorupkach makaronu może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 744 kalorie, 37g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, ser monterey jack, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tacos w skorupkach makaronu, Arbuzowe Tacos wieprzowe w skorupkach sałaty, oraz Makaron.....skorupki makaronu z nadzieniem krabowym.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowa wołowina na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Dodać serek śmietankowy, sól i chili w proszku; wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wrzucić ugotowane skorupki na maśle.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wypełnij muszle mieszaniną wołowiny i ułóż w naczyniu do pieczenia 9x13 cali; wlać sos taco na muszle. Przykryć folią i piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Wyjąć naczynie z piekarnika i top z serem Cheddar, serem Monterey Jack i chipsy tortilla; powrót danie do piekarnika gotować przez 15 minut więcej.
Top z kwaśną śmietaną i cebulą; podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.