Need a pescatariańskie danie główne? Tacos rybne z Pico de Gallo może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz grubej soli, pico de gallo salsa, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pesto grillowane Tacos rybne z awokado Pico de Gallo, Tacos rybne z kremowym sosem Chipotle i Pico de Gallo, oraz Rybne miękkie Tacos z sosem z Czarnej Fasoli Pico De Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety rybne posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek, posypać kminkiem, solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Rybne
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2
W 12-calowej patelni, ciepło Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek na średnim ogniu. Wymieszać czosnek; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj filety rybne; gotować 5 do 7 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Skropić sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5
Łyżka ryby do każdej tortilli; top z pico de gallo.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.