Tacos rybne z limonkową cremą i salsą Mango
Przepisowe Tacos z rybami z limonkowym kremem i salsą Mango może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 33 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na $5.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pieprz, mahimahi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Tacos rybne z Salsan Mango i Cilantro Crema, Tacos rybne z Salsanem Mango i sosem z limonki Kolendrowej, oraz Tacos rybne z limonką Crema.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 3 składniki w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Aby przygotować limonkową Kremę, umieść majonez i kolejne 3 składniki (przez awokado) w robocie kuchennym; procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Aby przygotować tacos, rozgrzej grill na średnim ogniu.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Umieść rybę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotuj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.
Wyjąć z grilla; rozbić na kawałki widelcem.
Podczas gdy ryby gotują, ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Łyżka 3 uncje ryb, 1/4 szklanki salsy, 1 1/2 łyżki crema i 1/4 szklanki kapusty na każdej tortilli; złożyć na pół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio