Tacos rybne Baja

Tacos rybne Baja
Tacos z rybami Baja może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, świeże tomatillo, chipotle chiles, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Tacos Z Rybami Baja, Tacos Z Rybami Baja, oraz Tacos Z Rybami Baja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać ciężką patelnię z 1/2-calowy olej roślinny, aż gorące, nie palenie. Zanurz ryby w cieście, aby równomiernie pokryć i ułożyć paski rybne na patelni, nie dotykając. Gotować na złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Obrócić i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Podgrzej suchą żeliwną lub ciężką patelnię i ciepłe tortille z mąki do ogrzania. Montaż tortille przez warstw ryb, kapusta, majonez i salsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Mieszać razem do włączenia.
5
Składniki umieścić w misce i wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Składniki przetwarzamy razem, a następnie gotujemy na wolnym ogniu, aż do wrzenia.
7
Podawać na ciepło. Jeśli używasz świeżych składników, gotuj na wolnym ogniu do ugotowania.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn