Tacos Halibut z salsą brzoskwiniową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz halibuta, Duże tortille kukurydziane, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Tacos z halibuta z salsą Verde, Halibut z pikantną salsą brzoskwiniową, oraz Grillowany Halibut z salsą brzoskwiniowo-pieprzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu i olej ruszty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Umieścić halibuta na talerzu i natrzeć przyprawą taco. Przykryć folią i utwardzić w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Halibut
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Umieść halibuta na grillu i przykryj. Gotować przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Wyjąć z grilla i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Tymczasem w średniej misce połącz salsę, brzoskwinie i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.